۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور

ارسال شده در تاریخ 1400/11/03
ساعت 10:41

همزمان با ایام ولادت مبارک حضرت زهرای اطهر (س) جشنی با عنوان عطرافشانی یاس نبوی با حضور هیأت رئیسه، مدیران محترم گروه ها و همکاران دانشکده ادبیات در روز شنبه مورخ 2 بهمن 1400 برگزار شد. برنامه با تلاوت آیات مبارک سوره کوثر و پخش کلیپ های تهیه شده توسط کارگروه فرهنگی دانشکده آغاز شد.
در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشکده سرکار خانم دکتر مباشری ضمن خوش آمد گویی و بیان گرامی داشت ولادت حضرت زهرا (س) و حضرت امام خمینی (ره)، به ذکر سجایای اخلاقی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه و همچنین به اهمیت موضوع ارتقای فرهنگ حجاب پرداختند. در ادامه همکاران و حضار گرامی به نکات تدبر آمیزی در شأن نزول و مفاهیم سوره کوثر اشاره نمودند.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

• میلاد دخت نبوت، همسر ولایت، مادر امامت، فرشته خیرات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها_0
  • میلاد دخت نبوت، همسر ولایت، مادر امامت، فرشته خیرات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها_1

فیلم مرتبط
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،دانشکده ادبیات
 adabiat[at]alzahra.ac.ir
کدپستی : 1993893973 تلفن : 982188048038+
فاکس :
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.