۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند

ارسال شده در تاریخ 1399/06/29

خانم زهرا صابری تبریزی دانشجوی فارغ التحصیل مقطع دکتری گروه زبان و ادبیات فارسی به عنوان پژوهشگر برتر در سومین جشنوارة ملی و نخستین جشنوارة بین المللی تألیفات برتر علمی، جایزة ویژة خیام و پایان نامه ایشان با عنوان " مطالعة سیر تحول عجایب نامه نویسیِ فارسی و ویژگی های آن، با تکیه بر خیال اندیشی"با راهنمایی آقای دکتر ذوالفقار علامی به عنوان اثر برتر جشنواره برگزیده شد.
این موفقیت را به خانم دکتر زهرا صابری و گروه زبان و ادبیات فارسی دانشکده ادبیات تبریک گفته و موفقیت های روزافزون شان را از خداوند متعال خواستاریم.

• درخشش پایان نامه دکتری گروه زبان وادبیات فارسی در جشنواره بین المللی تالیفات برتر علمی_0

گروه زبان و ادبیات فارسی