۱۴۰۱ شنبه ۱۲ آذر

سخنرانی مدیر گروه زبان روسی دانشکده ادبیات در سمینار بین المللی

ارسال شده در تاریخ 1401/08/08
سخنرانی مدیر گروه زبان روسی دانشکده ادبیات در سمینار بین المللی

روز 7 آبان ماه 1401 ساعت 13:00 به وقت محلی در مسکو در دانشگاه RUDN سمینار بین المللی با عنوان: سمینار علمی و روش شناسی در مورد مسائل موضوعی آموزش چند فرهنگی در فدراسیون روسیه، جمهوری قزاقستان، جمهوری بلاروس، جمهوری اسلامی ایران، ایتالیا با حضور جمعی از اساتید زبان روسی در کشورهای مهمان برگزار شد.
خانم دکتر وجیهه رضوانی با عنوان سخنرانی: « چه روش هایی باعث افزایش انگیزه دانش جویان ایرانی در یادگیری زبان روسی می شود؟» و آقای دکتر قیصر مهرابی نیز با سخنرانی خود با عنوان: اجزای ثانوی جمله روسی در آینه زبان فارسی» در این سمینار شرکت نمودند. خانم دکتر ویکتوریا باریسوونا مدیر گروه زبان روسی دانشگاه رودن در خصوص رشد حضور دانشجویان ایرانی در دانشگاه رودن اظهار خرسندی نمود و در مورد اینکه اساتید یرای ارتباط با دانشجویان خارجی با توجه به ویژگیهای فرهنگی آنها، بهتر است چگونه تعامل نمایند گفتگو شد.