۱۴۰۱ جمعه ۶ خرداد

بازدید هیات اعزامی جامعه الزهرا-کربلا از دانشکده ادبیات دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1401/02/11
بازدید هیات اعزامی جامعه الزهرا-کربلا از دانشکده ادبیات دانشگاه الزهرا(س)

دکتر هبه سالم جواد مدیر مرکز کارآفرینی و دکتر مآثر طالب جواد مدیر مرکز داده ورزی و اطلاع رسانی جامعه الزهرای کربلا در راستای اجرایی سازی تفاهم نامه امضاشده بین دانشگاه الزهرا و جامعه الزهرای کربلا، با میزبانی دکتر بتول مشکین فام رییس پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا، در روز شنبه 10 اردیبهشت ماه 1401 در محل دفتر ریاست دانشکده ادبیات با دکتر محبوبه مباشری رییس دانشکده ادبیات و دکتر رقیه رستم پور مدیر گروه ادبیات عرب و دبیر کارگروه همکاری با جهان عرب ملاقات نمودند.
در این ملاقات پیشنهادهایی برای همکاری جامعه الزهرا با دانشکده ادبیات و پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. برگزاری کنفرانس و نشستهای مشترک در زمینه ی زن و فضای مجازی، و تبادل تجربیات پژوهشی و جمع آوری مقالات مشترک در این زمینه، و همچنین برگزاری مدرسه های تابستانی و زمستانی و برگزاری دوره های آموزش زبان فارسی مرکز آزفای دانشگاه الزهرا و نیز دوره های مهارت افزایی زبان عربی برای دانشجویان زبان و ابیات عرب دانشگاه الزهرا به صورت حضوری و مجازی مورد بررسی قرار گرفت.

• بازدید هیات اعزامی جامعه الزهرا-کربلا از دانشکده ادبیات دانشگاه الزهرا(س)_0
  • بازدید هیات اعزامی جامعه الزهرا-کربلا از دانشکده ادبیات دانشگاه الزهرا(س)_1