۱۴۰۱ جمعه ۶ خرداد

بازدید دانشجویان کارشناسی رشته زبان فرانسه از کتابخانه کوثر دانشکده ادبیات

ارسال شده در تاریخ 1401/02/07
بازدید دانشجویان کارشناسی رشته زبان فرانسه از کتابخانه کوثر دانشکده ادبیات

همسو با اهداف دانشکده ادبیات برای افزایش توانمندی های علمی ؛ آموزشی دانشجویان دانشکده و آشنایی دانشجویان ورودی جدید با قابلیت های علمی ، پژوهشی دانشگاه الزهرا(س)، دانشجویان مقطع کارشناسی رشته زبان، ترجمه و ادبیات فرانسه با همراهی استاد درس گردشگری فرانسه، خانم دکتر ناهید جلیلی مرند از کتابخانه دانشکده ادبیات روز چهارشنبه مورخ 7 اردیبهشت بازدید نمودند . در این بازدید ضمن ارائه اطلاعاتی درباره کتابخانه دانشکده توسط خانم دکتر جلیلی مرند و یکی از دانشجویان به زبان فرانسه در ادامه خانم سمیه وکیلی مسئول کتابخانه، اطلاعات تکمیلی و تخصصی درباره رده بندی کتابخانه؛ نحوه عضویت، دانلود منابع الکترونیکی فرانسه و مشاهده پایان نامه ها در اختیار دانشجویان قرار دادند و با توجه به اینکه بعد از فارغ التحصیلی هم دانشجویان می توانند از بخش کتابخانه دیجیتال مانند قبل استفاده نمایند از علاقه مندان برای مشارکت در بخش کتابخانه دیجیتال و غنی سازی این بخش دعوت به همکاری نمودند.

• بازدید دانشجویان کارشناسی رشته زبان فرانسه از کتابخانه کوثر دانشکده ادبیات_0