۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ آذر

شرکت دانشجویان زبان روسی دانشگاه الزهرا در کنفرانس بین المللی دانشگاه رودن روسیه

ارسال شده در تاریخ 1400/08/29
شرکت دانشجویان زبان روسی دانشگاه الزهرا در کنفرانس بین المللی دانشگاه رودن  روسیه

روز پنج شنبه 27 آبان ماه برابر با 18 نوامبر 2021 کنفرانس بین المللی با عنوان : زبان و فرهنگ: چشم انداز توسعه در قرن 21 را برای دانشجویان خارجی زبان روسی به میزبانی دانشگاه رودن روسیهRUDN University به صورت مجازی برگزار گردید. در این کنفرانس چهار نفر از دانشجویان دوره کارشناسی زبان روسی دانشگاه الزهرا به راهنمایی و همراهی خانم دکتر وجیهه رضوانی عضو هیئت علمی گروه زبان روسی شرکت نمودند. حضور پر رنگ دانشجویان دانشگاه الزهرا به عنوان نمایندگان دانشجویی ازایران مورد استقبال رییس مرکز شرق شناسی دانشگاه رودن، خانم دکتر ماریا اسماعیلونا کامینوا واقع گردید.
ابتدا خانم سارا بهروش دانشجوی سال آخر زبان روسی به ارائه مقاله خود با عنوان «چند فرهنگی و تاثیرآن بر روابط میان فردی» پرداخت. موضوع چند فرهنگی و روند جهانی سازی از موضوعات مورد توجه پژوهشگران امروز و برنامه سازان در دهکده جهانی است، از این رو این موضوع نیز بسیار مورد استقبال قرارگرفت. در ادامه خانم لیلا رجبعلی دانشجوی سال سوم زبان روسی، مقاله خود با عنوان « پذیرش فرهنگ ایرانی توسط مهاجران در ایران، متاثر از زبان فارسی» قرائت نمود و در این باره به پرسش های مطرح شده پاسخ دادند با توجه به موضوع روز مهاجران شرقی این مقاله بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت. خانم ملیکا طاهری فرزام دانشجوی دیگری بودند که به ارائه مقاله خود با عنوان «مقایسه قهرمانان نمایشنامه کاکتوس اکبر رادی و داستان ملال‌انگیزچخوف» پرداخت. بررسی تاثیر ادبی و در هم تنیدگی مفاهیم انتزاعی این آثارادبی با فاصله یک قرن از نگارش آنها مورد بحث و بررسی قرارگرفت و توجه حضار را جلب نمود. خانم فاطمه قهرمانی دیگر نماینده دانشگاه الزهرا با مقاله ای تحت عنوان « تفسیر عبارتهای دعایی در زبان فارسی و مشکلات ترجمه آن به روسی» مطالب آموزنده و حایز اهمیتی در خصوص تاثیر فراگیری فرهنگها در آموزش زبان و مشکلات ترجمه برخی مولفه های خاص فرهنگی عنوان نمودند.
در انتها رییس مرکز شرق شناسی کشورهای خاورمیانه دانشگاه رودن با تشکر ازحضور فعال دانشجویان ایرانی دراین کنفرانس از آنها و گروه زبان روسی دعوت نمود تا همکاری خود را درآینده با این دانشگاه تقویت نموده و درراستای برگزاری دوره های مشترک آموزشی و همایشهای تخصصی اقدام نمایند.