۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ آذر

جلسه دفاع از رساله دکتری گروه زبان وادبیات عربی با حضور استادان بین المللی و مهمانان خارجی

ارسال شده در تاریخ 1400/08/15

جلسه دفاع از رساله دکتری خانم اقدس بهزادی پوردانشجوی دکتری زبان وادبیات عربی دانشگاه الزهراء با عنوان: «بررسی تطبیقی کارکرد روایی در رمان و کاریکاتور مقاومت، مطالعه موردی: رمان های ابراهیم نصرالله و کاریکاتورهای ناجی علی»، با راهنمایی سرکار خانم دکتر خزعلی و مشاوره آقای دکتر عواد کاظم لفته الغزی از کشور عراق، روز چهارشنبه مورخ 1400/8/12 از ساعت 3 تا 7 بعد از ظهر با حضور داوران خارجی وداخلی ، اساتید راهنما ، مشاور وناظر تحصیلات تکمیلی (سر کار خانم دکتر فرید) در دانشکده ادبیات برگزار گردید. در این جلسه که به صورت حضوری - مجازی برگزار شد، اساتید و مهمانانی از خارج و داخل کشور حضور داشتند. همچنین آقای ابراهیم نصرالله نویسنده مشهور فلسطینی و برنده جایزه بوکر عربی در سال 2018 مهمان ویژه این جلسه بودند. در این جلسه بعد از اینکه دانشجو به ارائه گزارشی از رساله خود پرداخت، آقای دکتر علی عارف نصرنویسنده ،ناقد و استاد دانشگاه اللبنانیة بیروت به عنوان داور خارجی اول، آقای دکتر فرامرز میرزایی استاد دانشگاه تربیت مدرس ، به عنوان داور خارجی دوم و خانم دکتر رستم پور به عنوان داور داخلی، به بیان دیدگاه های خود درباره رساله پرداختند. همچنین استاد راهنما سرکار خانم دکتر خزعلی و استاد مشاور آقای دکتر عواد کاظم لفته الغزی(استاد تمام دانشگاه ذی قار عراق)، نظرات خود راجع به رساله و نقاط قوت آن بیان کردند. در پایان، رساله نامبرده که به زبان عربی نگاشته شده بود با توجه به تازگی موضوع ، کیفیت مطلوب وقلم شیوای عربی ، از سوی هیئت داوران موفق به کسب درجه عالی شد.
گروه زبان وادبیات عربی در راستای گسترش همکاری های علمی وبین المللی خود علاوه بر تجربه بهره مندی از تدریس ، راهنمایی ومشاوره استادان دانشگاه های کشورهای عربی طی سالهای گذشته ، به منظور بالا بردن سطح کیفی رساله های دکتری ، اقدام به دعوت از استاد خارجی(استاد تمام دانشگاه لبنان) درجمع هیات داوران رساله دکتری نمود .