۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ آذر

جشن معارفه نو دانشجویان ورودی 1400 گروه زبان و ادبیات عربی

ارسال شده در تاریخ 1400/08/18
جشن معارفه نو دانشجویان ورودی 1400 گروه زبان و ادبیات عربی

برنامه ی معارفۀ نو دانشجویان ورودی 1400رشته ی زبان و ادبیات عربی در تاریخ 1400/8/17 با حضور دانشجویان مقاطع مختلف و اساتید گروه زبان وادبیات عربی برگزار شد.این مراسم که به همت انجمن زبان وادبیات عربی با همکاری گروه زبان وادبیات عربی در بستر اسکای روم برگزار شد مورد استقبال نو دانشجویان قرار گرفت. خانم دکتر رستم پور ضمن خوش آمد گویی به نودانشجویان درمورد فواید و اهمیت یادگیری زبان عربی و ضرورت تلاش دانشجویان برای یادگیری این زبان و ویژگی¬های آموزش فضای مجازی و محسنات آن سخن گفتند. ایشان جهت تقویت انگیزه وترسیم افق پیش رو، به رتبۀ گروه زبان وادبیات عربی میان سایر دانشگاه ها و خروجی موفقیت آمیز آن اشاره نمودند. همچنین خانم دکتر فاطمه اکبری زاده عضو هیئت علمی گروه زبان وادبیات عربی و استاد راهنمای انجمن دانشجویی ضمن تبریک و خوش آمدگویی به نودانشجویان توضیحاتی در مورد انجمن دانشجویی دادند و خواستار همکاری نودانشجویان با انجمن ونشریه مشکات شدند.
خانم دکتر زهرا فرید عضو هیئت علمی گروه زبان وادبیات نیز ضمن خوشامدگویی به نودانشجویان، توصیه های علمی بیان کردند و همچنین با پیشنهاد ایشان مقرر شد در مسابقه ای به بهترین دلنوشته نودانشجویان در مورد دلایل انتخاب رشته زبان وادبیات عربی و انتخاب دانشگاه الزهرا به عنوان محل تحصیل خود، جوایزی اهدا شود و بهترین ها در نشریه مشکات به چاپ برسد. .
در بخش پرسش وپاسخ، خانم دکتر رستم پور به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و با آنها گفتگو کردند.