۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ آذر

جشن معارفۀ نودانشجویان گروه زبان روسی

ارسال شده در تاریخ 1400/08/19
جشن معارفۀ نودانشجویان گروه زبان روسی

انجمن علمی دانشجویی زبان روسی و گروه زبان روسی دانشگاه الزهرا(س) جشن معارفه‌ ویژهٔ ورودی‌های 1400 را در تاریخ 13 آبان 1400 روز 5شنبه ساعت 19 برگزار کردند. هدف از این دورهمی آشنا کردن بیشتر دانشجویان جدیدالورود با زبان روسی، رشته‌ی زبان روسی و آینده‌ی شغلی آن بود.
در ابتدای برنامه به دانشجویان جدیدالورود تبریک گفته شد و از حضور تمامی شرکت‌کنندگان تقدیر شد.
سپس ویدیویی درباره‌ی شهر مسکو بخش شد که شامل مکان‌های دیدنی آن شهر بود. در ادامه‌ی برنامه خانم سارا واحدیان درباره‌ی زبان روسی، رشته‌ی زبان روسی و آینده‌ی شغلی آن صحبت کردند. پس از صحبت‌های ایشان به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.
خانم نگین حضرت‌قلی‌زاد درباره‌ی سنت‌ها و جشن‌های مهم و سوغات روسیه اطلاعات جالبی را به دانشجویان دادند. پس از آن دکتر وجیهه رضوانی، عضو هئیت علمی دانشگاه الزهرا(س)، سخنرانی کوتاهی داشتند و در صحبت‌هایشان دانشجویان را به تلاش و کوشش تشویق کردند.
در ادامه‌ی برنامه خانم مهسا بهرامی نشریه‌ی انجمن علمی دانشجویی گروه زبان روسی به نام شاگ را معرفی کردند. خانم ملیکا طاهری درباره‌ی ادبیات روسیه صحبت کردند و در آخر در خصوص خواندن برخی از کتاب‌های مهم ادبیات روسیه توضیحاتی دادند.
در انتهای برنامه خانم فاطمه قهرمانی توضیحانی درباره‌ی مرکز پوشکین دانشگاه الزهرا(س) ارائه دادند و جلسه پس از تشکر از حضار و اعضای انجمن به پایان رسید.

• جشن معارفۀ نودانشجویان گروه زبان روسی_0