۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۶ فروردين

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه زبا انگلیسی ورودی بهمن ماه 99

ارسال شده در تاریخ 1399/12/27
جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه زبا انگلیسی ورودی بهمن ماه 99

جلسه معارفه به میزبانی مدیر محترم گروه سرکارخانم دکتر مرندی و انجمن علمی دانشجویی به صورت مجازی در تاریخ 99/12/25 برگزار شد. جلسه با پخش آیاتی از قرآن مجید و سرود ملی جمهوری اسالمی ایران آغاز شد و با نمایش کلیپ خوش آمدگویی و سخنرانی آغازین مدیر گروه ادامه یافت. در ادامه برنامه های زیر انجام شد:
- کلیپ معرفی اساتید گروه
- سخنرانی اساتید گروه
- کلیپ آشنایی با دانشکده
- کلیپ اینفوگرافیک معرفی رشته آموزش زبان انگلیسی (گرایش آموزش زبان به کمک فناوری CALL )و تشکر از سرکارخانم دکتر مرندی به عنوان بنیانگذار این رشته در ایران
- اجرای موسیقی سنتی
- کلیپ فیلم و عکس محوطه دانشگاه و فعالیتها و نمایشگاههای گروه
- معرفی انجمن علمی
- ارائه بسته اطالعاتی قابل دانلود جهت استفاده دانشجویان جدیدالورود در پایان با صحبتهای تکمیلی سرکار خانم دکتر مرندی و سرکارخانم دکتر هوروش در خصوص نکات مهم آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و... تجربیات زندگی دانشجویی در مقطع تحصیلات تکمیلی جلسه به پایان رسید. در برگزاری این برنامه اساتید گروه سرکارخانم دکتر هوروش، سرکارخانم دکتر فتحعلی و هم چنین سرکارخانم رضایی (دانشجوی دکتری رشته آموزش زبان انگلیسی) همکاری نمودند. اعضای انجمن علمی خانم ها زینب امانیپور، آرزو ایزدی، آناهیتا ضرابیان، فاطمه شیرازیان، فاطمه صدهزاری، کیمیا گودرزی، ریحانه گودرزی، نسیم حسینی، نگارین هوشمند نیا، رها فضل الهی، صبا صادقی نژاد، سیده فاطمه فتحی، یاسمین نجارلو، زهرا جزایری، سیما نوری، هستی حجت شمامی، بهارفصیحی و دانشجویان تحصیالت تکمیلی گروه خانمها کوثر قشقاوی، مریم سیاه منصوری، نگار گرجی محمدزاده، آزاده عمادی اندانی، زهرا گل سرخی در برگزاری این برنامه همکاری داشته اند.

رئوس مطالب آموزشی

• جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه زبا انگلیسی ورودی بهمن ماه 99_0