۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۶ فروردين

کارگاه دانش افزایی نقش ادبیات در تلطیف آموزش با تدریس دکتر مباشری

ارسال شده در تاریخ 1400/01/15
کارگاه دانش افزایی نقش ادبیات در تلطیف آموزش با تدریس دکتر مباشری

همزمان با بهار طبیعت، اولین نشست مجازی از سلسله وبینارهای یکشنبه های معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا در سال 1400، حال و هوایی لطیف و بهاری داشت. این وبینار در تاریخ 15 فروردین 1400 به میزبانی آقای دکتر سعید رضایی شریف آبادی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با تدریس خانم دکتر محبوبه مباشری،رئیس دانشکده ادبیات به موضوع "نقش ادبیات در تلطیف آموزش" اختصاص پیدا کرد.
خانم دکتر محبوبه مباشری مدرس این کارگاه دانش افزایی، با کلامی شیوا به بیان مطالب ارزشمندی در خصوص موضوع وبینار پرداختند. ایشان در ابتدا مبانی ادبیات را شرح داده و ادبیات را به عنوان کلام مخیل تعریف کردند. دکتر مباشری در ادامه، تفاوت شعر و نظم را توضیح دادند و جنبه‌ها، کارکردها و کاربردهای ادبیات را بیان کردند. ایشان در جای‌جای صحبت‌های خود به اشعار نغز و متون زیبا از ادبیات ایران زمین گریز زدند و فضای مجازی وبینار را با ادبیات غنی فارسی تلطیف کردند.

• کارگاه دانش افزایی نقش ادبیات در تلطیف آموزش با تدریس دکتر مباشری_0