۱۳۹۹ سه شنبه ۳۰ دي

نمایه شدن مجله افق های زبان در پایگاه بین المللی DOAJ

ارسال شده در تاریخ 1399/10/17
نمایه شدن مجله افق های زبان در پایگاه بین المللی DOAJ

راهنمای مجلات دسترسی آزاد (به انگلیسی( Directory of Open Access Journals :که با نام DOAJ نیز شناخته می‌شود، یک فهرست راهنما از مجلاتی است که مقالات خود را به صورت دسترسی آزاد منتشر می‌کنند. مأموریت اصلی این پایگاه افزایش مشاهده پذیری، دسترس پذیری، شهرت، استفاده بیشتر از مجلات دسترسی آزاد بدون محدودیت‌های جغرافیایی و زبانی است. مجلات برای نمایه شدن در این پایگاه نیاز به یک سطح از استاندارد تعریف شده از سوی DOAJ دارند. درخواست‌های ثبت شده توسط مجلات برای نمایه سازی در DOAJ توسط یک هیئت داوری بررسی می‌شوند و پس از ارزیابی مجله، در صورت رعایت استانداردها مجله در این پایگاه نمایه خواهد شد.
 مجله علمی- پژوهشی افق های زبان دانشگاه الزهرا(س) در پایگاه بین المللی DOAJ نمایه شد. این موفقیت را به تمامی دست اندرکاران مجله تبریک و شادباش عرض می نماییم.
بی تردید حضور در چنین پایگاههایی، گام موثّری جهت نمایه سازی سطوح بالاتر و متعاقباً افزایش روئیت پذیری مجله خواهد بود.

•  نمایه شدن مجله افق های زبان در پایگاه بین المللی DOAJ_0