۱۳۹۹ سه شنبه ۳۰ دي

اعلام نتایج مسابقه ترجمۀ شعر از زبان روسی

ارسال شده در تاریخ 1399/10/14
اعلام نتایج مسابقه ترجمۀ شعر از زبان روسی

مسابقۀ ترجمه شعر با همکاری انجمن علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) و انجمن علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و به دبیری دکتر زینب صادقی مدیر گروه زبان روسی دانشگاه الزهرا(س) و دکتر مهناز نوروزی عضو هیأت علمی گروه زبان روسی دانشگاه علامه طباطبائی، در دو مرحله برگزار گردید. این مسابقه به مناسبت زادروز الکساندر بلوک (شاعر قرن بیستم روسیه) برگزار شده بود، به همین دلیل اشعار این شاعر جهت ترجمه به شرکت‌کنندگان ارائه شد. از 50 نفر داوطلب شرکت در مسابقه، سی نفر موفق به ارسال ترجمه‌های خود شدند که ده نفر از آنها به مرحلۀ دوم راه یافتند و شعری بلند از بلوک به داوطلبان ارائه شد. در مرحلۀ دوم که به دلیل تقاضای شرکت کنندگان زمان آن تمدید شد، دو نفر از شرکت کنندگان به انتخاب داوران معرفی شدند:

آقای حسین رضایی به عنوان نفر برگزیده و خانم فاطمه ایزدی به عنوان نفر شایستۀ تقدیر اعلام شدند. معیار گزینش اشعار، علاوه بر صحت ترجمه و درک درست شعر، نوع انتخاب واژگان و وزن ترجمه و نزدیک بودن معنا و سبک به شعر اصلی بود.
ضمن اهدای جوایز نقدی به برگزیدگان، ترجمۀ آثار آنها در نشریات انجمن علمی دانشجویی دو دانشگاه چاپ خواهد شد.

• اعلام نتایج مسابقه ترجمۀ شعر از زبان روسی_0