۱۳۹۹ سه شنبه ۱ مهر
حضور دکتر انسیه خزعلی در در دو همایش مجازی بین المللی
ارسال شده در تاریخ 1399/04/31
حضور فعال استاد گروه زبان وادبیات عربی دراولین همایش بین المللی جایگاه زن در تمدن ایران واسلام، در این همایش بین المللی که به همت بنیاد ایران شناسی وبا همکاری کمیسیون ملی یونسکو-ایران درروز 24 تیر ماه 99 بصورت مجازی برگزار شد سرکار خانم دکتر انسیه خزعلی علاوه بر ارائه سخنرانی مسوولیت پنل زنان وآینده پژوهی علم وفناوری را به عهده داشتند.که در آن سخنرانانی از کشورهای مختلف حضور داشتند در ضمن ایشان عضو کمیته علمی همایش نیز بودند .گزارش این همایش در سایت اصلی یونسکو درج شده است.

همچنین حضور ایشان در وبینار بین المللی تاثیر وتاثر متقابل فارسی وعربی لبنان، در این نشست علمی بین المللی که بصورت مجازی ودر محیط نرم افزار zoom برگزارشد شخصیت های برجسته ای از لبنان ،عمان ,سوریه ومصر حضور داشتند خانم دکتر دلال عباس ،استاد دانشگاه لبنان ،دکتر حلباوی مدیر مرکز تحقیقات رایزنی ج.ا.ا در دمشق ، دکتر احسان اللواتی مدیر گروه زبان عربی دانشگاه سلطان قابوس ودکتر حنان الطاحون مدرس گروه زبان های شرقی دانشگاه قاهره سخنرانان این نسشت بودند عنوان سخنرانی سرکار خانم دکتر خزعلی حلقه تمدنی دو زبان بود.این وبینار به همت رایزنی جمهوری اسلامی ایران در بیروت وهمکاری بنیاد سعدی روز چهارشنبه 25 تیر 99 ساعت 18.30 به وقت تهران برگزارشد.

• حضور دکتر انسیه خزعلی در در دو همایش مجازی بین المللی_0