۱۳۹۹ يکشنبه ۲۲ تير
اتمام کارگاه مقاله نویسی و ارائه گواهی شرکت در کارگاه
ارسال شده در تاریخ 1399/03/18
پیرو اهداف فاز 3 پروژه «ارتقا دانشگاه الزهرا(س) به تراز بین الملل» و هم¬چنین درخواست و استقبال اساتید و محققان، دانشکده ادبیات اقدام به برگزاری کارگاه مقاله نویسی با تدریس آقای دکتر علی درهوشت در بهمن و اسفند سال 1398 نمود. این کارگاه در پنج جلسه از تاریخ 98/11/5 الی 98/12/3 برگزار شد. موضوعات مطرح شده در این کارگاه شامل «معرفی انواع مقالات قابل چاپ در مجلات آکادمیک»، «نوشتن به منظور به چاپ رسانیدن»، «نحوه مکاتبات و مراودات با نشریات آکادمیک بین المللی»، «وظایف و حقوق نویسندگان مقالات تک نویسنده و چند نویسنده ای» و «بررسی و تحلیل فرایند پژوهش، تحریر و انتشار مقالات پژوهشی» بودند که با استقبال شرکت کنندگان و سوال و جواب آنها همراه بود.
در پایان این دوره به کلیه شرکت کنندگان اعم از اساتید و دانشجویان «گواهی حضور در کارگاه» اهدا شد.