۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ خرداد
ترجمه کتاب "روش های تجربی در زبان شناسی شناختی" توسط دکتر گلشایی
ارسال شده در تاریخ 1399/02/10
زبان‌شناسی شناختی، شاخه‌ای نوین از علم زبان‌شناسی است که زبان را در ارتباط با سایر قوای شناختی انسان مطالعه می‌کند. در سال‌های اخیر، ارتباطات میان‌رشته‌ای میان زبان‌شناسان شناختی، عصب‌شناسان و روان‌شناسان موجب شده که زبان‌شناسان شناختی به روش‌های نوین تجربی جهت مطالعه زبان و شناخت روی آورند. کتاب «روش‌های تجربی در زبان‌شناسی شناختی» به معرفی روش‌های تجربی رایج در تحقیقات زبان‌شناسی شناختی می‌پردازد. کتاب در نه فصل سازماندهی شده و به موضوعاتی چون روش‌های آزمایشی در زبان‌شناسی، آمار استنباطی در زبان‌شناسی شناختی تجربی، مطالعه فضاهای ذهنی از طریق ایمااشاره‌ها، مطالعه بازنمایی‌های ذهنی زبان، ردیابی چشم، مطالعه زبان در کودکان و مغزنگاری الکتریکی می‌پردازد. این کتاب برای دانشجویان رشته زبانشناسی شناختی در مقطع دکتری ترجمه شده و دانشجویان کارشناسی ارشد رشته زبان‌شناسی نیز می‌توانند از آن برای دروس «زبان‌شناسی شناختی» و «روش تحقیق در زبا‌ن‌شناسی» استفاده کنند. مطالب کتاب همچنین برای پژوهشگران سایر رشته‌ها نظیر روان‌شناسی شناختی و علوم اعصاب شناختی که به مطالعات آزمایشی و تجربی زبان علاقمندند می‌تواند سودمند باشد.
این کتاب توسط دکتر رامین گلشائی، عصو هیات علمی گروه زبان‌شناسی دانشگاه الزهرا، ترجمه شده و در زمستان 1398 توسط انتشارات سمت به چاپ رسیده است.

•  ترجمه کتاب "روش های تجربی در زبان شناسی شناختی" توسط دکتر گلشایی_0
  •  ترجمه کتاب "روش های تجربی در زبان شناسی شناختی" توسط دکتر گلشایی_1