۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
برگزاری کارگاه سامانه علم سنجی در دانشکده ادبیات
ارسال شده در تاریخ 1398/12/03
نظر به راه اندازی سامانه علم سنجی و ضرورت تکمیل اطلاعات پژوهشی اساتید در این سامانه و به منظور آشنایی هر چه بیش تر اساتید با پایگاه های اطلاعاتی و وب سایت های مربوط به آنها معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات اقدام به برگزاری کارگاهی در خصوص آموزش و رفع اشکال اساتید محترم در وب سایت Scopus، Google Scholar، ORCID، Publons، Research Gate و هم چنین Home Page اساتید در سایت دانشگاه نمود. این کارگاه با تدریس خانم دکتر ماهانی در تاریخ شنبه 98/12/03 از ساعت 13 الی 15 در اتاق مالتی مدیا دانشکده برگزار شد. اساتید محترم در این کارگاه ضمن دریافت آموزش ها، سوالات خود را مطرح نمودند و در این زمینه رفع اشکال شد. پس از تکمیل اطلاعات اساتید در این سایت ها، سامانه علم سنجی دانشگاه قادر خواهد بود اطلاعات پژوهشی اساتید را به صورت جامع گردآموری نماید.

•  برگزاری کارگاه سامانه علم سنجی در دانشکده ادبیات_0