۱۳۹۸ جمعه ۲۷ دي
دومین نشست هیأت رئیسه دانشکده با دانشجویان بین الملل
ارسال شده در تاریخ 1398/10/09
دومین نشست دانشجویان بین الملل با هیأت رئیسه دانشکده، روز یکشنبه 98/10/08 ساعت 12 با حضور خانم ها: دکتر محبوبه مباشری (رئیس دانشکده)، دکتر ناهید جلیلی مرند (معاون پژوهش)، دکتر فریبا قطره (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده) و مدیران محترم گروه های آموزشی خانم ها: دکتر سیده سوسن مرندی (مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات انگلیسی )، دکتر مهبود فاضلی (مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی)، دکتر رقیه رستم پور (مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات عربی)، دکتر شراره چاوشیان (مدیر گروه آموزشی مترجمی زبان فرانسه)، دکتر آزیتا عباسی (مدیر گروه آموزشی زبان شناسی همگانی)، دکتر سعیده دست آموز (مدیر گروه آموزشی زبان روسی)، خانم مرضیه معمار (کارشناس رابط دانشجویان بین الملل) و 11 نفر از دانشجویان بین الملل در تالار حافظ دانشکده ادبیات برگزار شد.
در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر مباشری با نام و یاد خداوند متعال ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی به دانشجویان حاضر در جلسه برای انتخاب دانشگاه الزهراء (س) به منظور ادامه تحصیل و جایگاه دانشجویان به عنوان مهمان و رسم مهمان نوازی، یادآور شدند که دانشجویان بین الملل برای ما در اولویت هستند و با دانشجویان ایرانی هیچ تفاوتی ندارند. در ادامه با معرفی اعضای محترم هیأت رئیسه و مدیران محترم گروه های آموزشی به منظور آشنایی هر چه بیشتر حاضرین، خواستار معرفی دانشجویان با ذکر رشته، مقطع تحصیلی و کشور محل زندگی وطرح مسائل، مشکلات و پیشنهادهای دانشجویان شدند.

• دومین نشست هیأت رئیسه دانشکده با دانشجویان بین الملل_0
  • دومین نشست هیأت رئیسه دانشکده با دانشجویان بین الملل_1