۱۳۹۸ جمعه ۲۷ دي
ارسال شده در تاریخ 1398/10/10

گروه زبان انگلیسی دانشکده ادبیات دانشگاه الزهرا (س) با همکاری دفتر بین الملل دانشگاه در روز یکشنبه هشتم دی ماه 1398 اقدام به برگزاری دو کارگاه آموزشی برای دانشجویان و اساتید رشته آموزش زبان انگلیسی نمود. در این کارگاه ها، دکتر محمد جواد احمدیان از استادان زبان شناسی کاربردی دانشگاه لیدز انگلستان که به دعوت دکتر محسن شیرازی زاده استاد گروه زبان انگلیسی دانشگاه الزهرا به ایران سفر میکردند به سخنرانی پرداختند.در کارگاه اول دکتر احمدیان در خصوص روش های یافتن موضوع پایان نامه برای دانشجویان مباحثی را مطرح کردند. دانشجویان ضمن آشنا شدن با منابع مختلف برای جستجوی موضوع، با معیارهای مختلف یک موضوع خوب و ارزشمند نیز آشنا شدند و این امکان را بدست آوردند تا موضوعات مدنظر خود را نیز با دیگر شرکت کنندگان و ارائه دهنده کارگاه مطرح و آن را از حیث ارزش و نوآوری در جمع ارزیابی کنند.
موضوع کارگاه دوم آقای دکتر احمدیان آموزش تکلیف محور بود. در این جلسه، دکتر احمدیان به تبیین مبانی آموزش تکلیف محورو چگونگی اجرای آن در کلاس درس پرداختند و در خصوص چالش های فرهنگی و اجتماعی که ممکن است در ایران برای پیاده سازی این روش وجود داشته باشد توضیحاتی را ارائه دادند. با توجه به اینکه تخصص آقای دکتر احمدیان بطور خاص آموزش تکلیف محور میباشد و ایشان صاحب تالیفات متعددی در این زمینه میباشند، شرکت کنندگان فرصت یافتند تا سوالات خود را در این خصوص با ایشان مطرح کنند. جدای از بعد پژوهشی این کارگاه، با توجه به اینکه بسیاری از شرکت کنندگان از مدرسین زبان انگلیسی نیز بودند مسایل و ابهاماتی که در خصوص استفاده ازین روش در کلاس درس نیز وجود دارد مطرح و به بحث گذاشته شد.
در پایان مراسم نیز شرکت کنندگان موفق شدند تا سوالات خود را درموضوعاتی که مرتبط با بحث های مطرح شده در کارگاه نبود بطور شخصی از ارائه دهنده کارگاه بپرسند و از ایشان در رابطه با پروژه های تحقیقاتی خود مشورت بگیرند.

• برگزاری دو کارگاه آموزشی توسط گروه زبان و ادبیات انگلیسی با تدریس دکتر محمد جواد احمدیان_0
  • برگزاری دو کارگاه آموزشی توسط گروه زبان و ادبیات انگلیسی با تدریس دکتر محمد جواد احمدیان_1
  • برگزاری دو کارگاه آموزشی توسط گروه زبان و ادبیات انگلیسی با تدریس دکتر محمد جواد احمدیان_2