۱۳۹۹ شنبه ۱۶ فروردين
ارسال شده در تاریخ 1398/10/08

پایان نامه خانم مهناز طالبی دانشجوی فارغ التحصیل مقطع دکتری گروه زبان شناسی با راهنمایی سرکار خانم دکتر فریبا قطره با موضوع " بررسی ساختاری و معنایی واژه های سه گویش آران- بیدگلی، بوشهری و شهرکردی:تحلیلی در زبان شناسی زیست محیطی" در جشنواره پایان نامه های برتر ایران- جایزه ویژه پروفسور حسابی (دوره دوم) در محور پایان نامه های دانشگاهی مورد تایید داوران جشنواره قرار گرفته و به عنوان پایان نامه برتر منتخب شده است.

همچنین ایشان از طرف شورای مدیریت و برنامه ریزی جشنواره به عنوان پژوهشگر برتر جشنواره انتخاب شدند.

این موفقیت را به خانم دکترمهناز طالبی و گروه زبان شناسی دانشکده ادبیات تبریک گفته و موفقیت های روزافزون شان را از خداوند متعال خواستاریم.

• درخشش پایان نامه دکتری دانشجوی گروه زبان شناسی در جشنواره پایان نامه های برتر ایران_0
  • درخشش پایان نامه دکتری دانشجوی گروه زبان شناسی در جشنواره پایان نامه های برتر ایران_1
  • درخشش پایان نامه دکتری دانشجوی گروه زبان شناسی در جشنواره پایان نامه های برتر ایران_2