۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۴ مهر
حضور خبرنگار روسی رادیو برون مرزی جمهوری اسلامی ایران در مرکز همکاری با انستیتو دولتی زبان روسی پوشکین در دانشگاه الزهرا (س)
روز شنبه مورخ 98/2/28 سرکار خانم آیدا سرگییونا سوبولوا، خبرنگار روسی رادیو برون مرزی جمهوری اسلامی ایران در مرکز همکاری با انستیتو دولتی زبان روسی پوشکین در دانشگاه الزهرا (س) حضور پیدا کردند. ایشان که در حال تهیه برنامه ای در خصوص آموزش زبان روسی در ایران هستند، با مدیر گروه زبان روسی سرکار خانم دکتر سعیده دست آموز مصاحبه کردند و در خصوص آموزش زبان روسی در دانشگاه الزهرا (س) و تغییرات ایجاد شده در دوسال گذشته سؤال کردند. پس از انجام مصاحبه، ایشان در کلاس بیان شفاهی که مدرس آن دکتر دست آموز هستند حضور پیدا کردند و از روند برگزاری کلاس گزارشی تهیه کردند. در ادامه سرکار خانم دکتر دست آموز، دو جلد از کتاب های تألیف شده ی خود در سال 1397 را به ایشان هدیه کردند که در انتها خانم سوبولوا سؤالاتی را در خصوص تنوع موضوعات کتب و میزان نیاز دانشجویان زبان روسی به این موضوعات را مطرح کردند.
تاریخ:
1398/03/01