۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۴ مهر
نشست علمی بین المللی گروه زبان روسی دانشکده ادبیات
نشست علمی بین المللی گروه روسی با عنوان «میخائیل باختین، زبان شناس و فرهنگ شناس برجسته روس» با سخنرانی سرکار خانم دکتر آکسانا کرافچنکو، استاد دانشگاه ملی دانسک اوکراین روز شنبه مورخ 4 اسفند ماه در تالار حافظ دانشکده ادبیات برگزار شد.
نشست علمی بین المللی گروه روسی با عنوان «میخائیل باختین، زبان شناس و فرهنگ شناس برجسته روس» با سخنرانی سرکار خانم دکتر آکسانا کرافچنکو، استاد دانشگاه ملی دانسک اوکراین روز شنبه مورخ 4 اسفند 97 در تالار حافظ دانشکده ادبیات برگزار شد. این همایش به دعوت گروه زبان روسی و مرکز همکاری با انستیتو دولتی زبان روسی پوشکین در دانشگاه الزهرا (س) و با حضور اساتید دانشگاه های تهران تربیت مدرس و اساتید گروه دانشگاه الزهرا (س) و دانشجویان زبان روسی دانشگاه های مختلف انجام شد. در این نشست محور سخنرانی بررسی نقش میخاییل باختین در ادبیات و ایده های وی در تفسیر موضوعی آثار نویسندگان قرن نوزدهم از جمله مقایسه ساختاری آثار داستایفسکی، تالستوی و دیگر نویسندگان روس بود. پس از بیانات استاد سخنران، پرسش و پاسخهای مطرح شده باعث غنای نشست و مشارکت بین اساتید و دانشجویان گردید. و در انتها، خانم دکتر دست آموز با اهدای هدیه ای از حضور خانم دکتر کرافچنکو برای آموزش دانشجویان و حضور در نشست سپاسگزاری نمودند .
تاریخ:
1397/12/05