۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۴ مهر
آخرین روز از هفته پژوهش در دانشکده ادبیات
ارسال شده در تاریخ 1397/10/01
 چهارشنبه 28 آذر ماه 97 آخرین روز از هفته پژوهش ابتدا با نشست علمی گروه عربی با حضور جناب آقای دکتر حمیدرضا حیدری هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و خانم دکتر کیادربندسری در زمینه نقد ترجمه در حضور مترجم اثر در ساعت 8 الی 10 در تالار حافظ برگزار شد.
سپس در ساعت 10 الی 12 خانم دکتر سپیده یگانه از گروه زبان و ادبیات فارسی در زمینه نماد پردازی در سروده های زنان غزلسرا به سخنرانی پرداختند.
آقای دکتر ذکرالله محمدی از اساتید گروه تاریخ سخنرانی خود را با عنوان برخورد علما و اهل قلم با تهاجمات مغول در ساعت 13 تا 15 در تالار حافظ ارائه دادند. ایشان در خصوص اینکه مقولة زن و زنان از جمله مقولاتی است که در طی تاریخ بشریت و در جوامع مختلف انسانی به ویژه در تاریخ ایران همیشه مورد توجه و حائز اهمیت بوده و هست سخنرانی خود را آغاز کرده و بیان کردند که موضوع زن و زنان در تاریخ میانة ایران را باید در چند حوزة مهم و اساسی مورد توجه و مداقه قرار داد: نخست جایگاه زن در حوزة نظر و اندیشه و دوم جایگاه زن در حوزة عمل و رفتار، بسیار مورد استقبال حضار قرار گرفت.

•  آخرین روز از هفته پژوهش در دانشکده ادبیات_0
  •  آخرین روز از هفته پژوهش در دانشکده ادبیات_1