۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۲ آبان
برگزاری نمایشگاه تازه های کتاب فارسی و فرانسه در کتابخانه کوثر دانشکده ادبیات
ارسال شده در تاریخ 1398/08/01
با توجه به اهداف عملیاتی کتابخانه دانشکده ادبیات مبنی بر توسعه زیر ساخت ها با تمرکز بر اقتصاد مقاومتی در کنترل و اصلاح هزینه ها و با همت عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی خانم دکتر مریم حسینی تعداد 140 کتاب تخصصی در حوزه ی زبان و ادبیات فارسی به مجموعه کتاب های کتابخانه ادبیات اضافه شد. به منظور رونمایی از تازه های کتاب ، نمایشگاهی از تاریخ 20 تا 30 مهر ماه 98 در محل سالن مطالعه کتابخانه ادبیات برگزار گردید . در این نمایشگاه، علاوه بر کتاب های فارسی، تازه های کتاب فرانسه نیز در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت .
قابل ذکر است بعد از اتمام نمایشگاه، کتاب ها به منظور امانت به مراجعه کنندگان در قفسه های کتابخانه قرار گرفته است.

• برگزاری نمایشگاه تازه های کتاب فارسی و فرانسه در کتابخانه کوثر دانشکده ادبیات_0
  • برگزاری نمایشگاه تازه های کتاب فارسی و فرانسه در کتابخانه کوثر دانشکده ادبیات_1